Brandon Ridderhof (21) nieuwe lijsttrekker Lokalen Hoeksche Waard​

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Foto Lokalen Hoeksche Waard

Hoeksche Waard – Lokalen Hoeksche Waard (LHW) heeft in een Algemene Ledenvergadering op woensdag 15 december 2021, Brandon Ridderhof verkozen tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Met Brandon Ridderhof als lijsttrekker, getogen in de Hoeksche Waard, zet de partij LHW in op een frisse wind, een nieuw gezicht, voortbordurend op de beginselen van de partij: Lokaal voor allemaal.De kersverse lijsttrekker Brandon Riddderhof is niet nieuw in de politiek, hij heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als burgerraadslid en heeft bewezen de punten van de partij met duidelijke taal te kunnen verkondigen. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan als voorzitter van commissievergaderingen en is actief als bestuurslid en vrijwilliger bij basketbal vereniging B.O.B in Oud-Beijerland. Met vol enthousiasme gaat hij de komende verkiezingen tegemoet en staat te popelen om de plannen van LHW te laten horen en zien. “Ontzettend gaaf dat de leden mij het vertrouwen geven om de kieslijst aan te voeren bij de volgende verkiezingen. We hebben de afgelopen jaren als coalitiepartij veel voor elkaar gekregen en de komende verkiezingen ga ik samen met onze partij laten zien wat we hebben gedaan, en nog voor elkaar willen krijgen in de komende jaren”.

Sinds zijn zeventiende is hij al actief bij lokale politiek en bij een lokale partij. Eerst bij BINT in de gemeente Oud-Beijerland en vanaf de oprichting betrokken bij Lokalen Hoeksche Waard. “Het is ontzettend belangrijk dat er een sterke lokale partij aanwezig is in gemeenteraden, aangezien wij het lokale tegengeluid zijn van landelijke partijen. Onze partij heeft de afgelopen jaren zijn best gedaan om het echte verhaal te vertellen. Geen moeilijk gedoe, gewoon duidelijk zijn in wat we vinden en wat we willen. We willen niet langs de zijlijn schreeuwen hoe slecht alles wel niet is, want we zijn ontzettend trots op de Hoeksche Waard en willen ook verantwoordelijkheid nemen voor ons mooie eiland. Ook na de verkiezingen zal ik als lijsttrekker dat duidelijke verhaal blijven verkondigen”.

De rest van de kieslijst van LHW gaat in januari bekend worden gemaakt. Een commissie is momenteel bezig met het voeren van gesprekken met kandidaten voor de verkiezingen die in maart plaatsvinden. Deze zal via de sociale media pagina’s worden gedeeld van LHW en ook worden geplaatst op de website: https://www.lokalenhoekschewaard.nl/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren