Kerstgala op Het Driespan met film, brunch en rappende kerstboom

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Puttershoek – Scholen dicht? Geen kerstviering op Het Driespan in Puttershoek? Echt wel! En hoe… Op vrijdag 17 december werd een heus Kerstgala met film en brunch georganiseerd. Alle leerlingen kregen vooraf een ticket mee naar huis om toegang te krijgen tot het gala op school.

In de allermooiste outfit kwamen veel leerlingen naar school of pronkten trots achter de computer thuis. Lokalen werden omgetoverd tot filmzalen en de leerlingen kregen een sjieke kerstbrunch geserveerd.

Leerlingen in quarantaine kregen de maaltijden thuisbezorgd en deden online mee met kerstactiviteiten, zodat ook zij een feestelijke ochtend hadden. Online vanuit huis of op school kregen leerlingen ook nog bijzonder versierd en muzikaal bezoek…

Niet alleen de leerlingen en juffen en meesters hadden namelijk hun mooiste kleding aan, ook meester Albert had zichzelf helemaal mooi opgetuigd. Als muzikale kerstboom zong en rapte hij er dan ook op los met de leerlingen. “Oh dennenboom, oh dennenboom wat zijn je takken, je takken, je takken wonderschoon!”

Alle activiteiten rondom de kerstviering zouden eigenlijk een kleine week later plaatsvinden. Maar de landelijke scholensluiting gooide bijna roet in het brunchen.

Samen met de ouderraad en het team zijn de schouders eronder gezet, zodat de leerlingen op de ‘laatste echte schooldag’ van 2021 een leuk feest konden vieren met elkaar.

“Ik ben uitermate trots op onze leerlingen, ouders en Het Driespanteam’, omdat zij er ook in deze tijd, altijd het beste van maken. Ik wens iedereen, maar hen in het bijzonder, dan ook alvast extra fijne feestdagen!” aldus directeur Albert Boele van obs Het Driespan.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren