Goed nieuws voor de jongeren uit de Hoeksche Waard: De nachtbus in de Hoeksche Waard komt dankzij vragen CDA jongerenadviesraad dit weekend terug

0
1289
Vanaf aanstaande zaterdag rijden de nachtbussen 860 & 867 weer op volle kracht in het weekend naar de Hoeksche Waard. Dit naar aanleiding van vragen van de CDA jongerenadviesraad uit de Hoeksche Waard.

Je kunt al voor 7,50 een trip vanaf Rotterdam Centraal maken naar de Hoeksche Waard. Zo kom je veilig en betaalbaar weer thuis. Ga jij komend weekend op stap? Check dan voor vertrek de dienstregeling in de reisapp of op de website van Connexxion.
 
  • Lijn 860 Rotterdam – Oud-Beijerland – Goudswaard // Nachtbus
  • Lijn 867 Rotterdam – Puttershoek – Strijen – Numansdorp // Nachtbus

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.