In Person opent uitzendbureau aan de Havendam in Oud-Beijerland

0
1362
Onderneemster Barbara Stouten en haar team - Foto PR

Oud-Beijerland –  Uitzendbureau In Person opent vandaag officieel een nieuwe vestiging aan de Havendam in Oud-Beijerland. De vestiging wordt geopend door lokale onderneemster Barbara Stouten. Begin vorig jaar opende Barbara ook al een vestiging aan de Voorstraat in Dordrecht. 

Met een meer dan persoonlijke benadering zorgen Barbara en haar team ervoor dat de juiste mensen aan mooie ondernemingen in de regio worden gekoppeld. Hierbij staat werkgeluk voor uitzendkrachten en voor de ondernemers hoog in het vaandel.

Het wordt ‘gewoon’ geregeld
Barbara kan niet wachten om mensen aan de juiste werkgever te koppelen: “Wij maken het verschil in het feit dat wij er alles voor over hebben een medewerker aan het werk te krijgen, vast, flex of oproep. Wij vinden het ‘gewoon’ om het in orde te maken. ‘Kan niet, bestaat niet’, is echt op mijn lijf geschreven. Zo hadden we vorig jaar een uitzendkracht die met een lekke band van zijn fiets langs de weg stond terwijl hij onderweg naar het  werk was. Dan springen we gewoon in de auto om hem alsnog op tijd op het werk te krijgen.”

Peterine van Egdom, Franchise Manager In Person, is enthousiast over de opening van de vestiging: “Wij zijn onwijs trots dat Barbara nu al haar tweede vestiging opent. We kijken er naar uit om er samen met Barbara net zo’n mooi succes van te maken als in Dordrecht, waar Barbara en haar team al heel veel mensen en ondernemingen hebben geholpen.”  

Weten wat er speelt in de regio
Het afgelopen jaar heeft Barbara vanuit haar vestiging in Dordrecht al veel mensen en ondernemingen kunnen helpen. Maar de wens om te ondernemen in de Hoeksche Waard, waar Barbara zelf vandaan komt, was ook altijd aanwezig. Sinds enkele weken heeft Barbara een kantoor in Oud-Beijerland kunnen realiseren en een team gevonden. Met het team compleet is Barbara er helemaal klaar voor om ook hier in de regio mensen aan mooie werkgevers te koppelen. Alle dames uit het team komen zelf ook uit de Hoeksche Waard, dat maakt dat ze weten welke bedrijven hier zitten en wat er speelt.

Meer informatie over In Person Oud-Beijerland is te vinden op de website.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.