IKC De Schelf viert groots zomerfeest

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Leerlingen aan het oefenen voor de middagvoorstelling (foto IKC De Schelf).

‘s-Gravendeel – Feest, feest en nog eens feest! De leerlingen van IKC De Schelf beleefden vandaag een feestelijke dag: de hele dag stond in het teken van het zomerfeest!   

Een zomerfeest voor iedereen! Dat was de missie van het team van IKC De Schelf. Voor alle kinderen van IKC De Schelf, hun leerkrachten én ouders en familie. Eindelijk kan het weer: samen zijn en samen feest vieren. Met hulp van de ouderraad werd een compleet dagprogramma georganiseerd. Na de muzikale opening op het schoolplein dansten alle leerkrachten erop los en alle kinderen deden natuurlijk mee. Elke groep kreeg vervolgens een muzikale djembé workshop: in een korte tijd werd een geweldige middagvoorstelling voorbereid. Muziek, dans en zang wisselden elkaar af, net als de staande ovaties en het harde applaus van het enthousiaste publiek. 

Juf Janette van de Merwe: “Het idee voor ons zomerfeest is ontstaan in de coronaperiode. De voortdurende beperkingen zorgden ervoor dat onder andere onze jaarlijkse schoolreisjes geen doorgang konden vinden. Het coronaproof zomerfeest -toen nog zonder ouders en familie- bleek een goed alternatief en de leerlingen vonden het een groot succes. Om die reden hebben wij als team besloten om het zomerfeest dit jaar opnieuw te organiseren, maar dan wel mét publiek en feestelijker en grootser dan ooit. Wij kijken met trots terug op een zeer geslaagde dag.” 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren