Literatuurdag op het Bram Rozafestival op woensdag 29 juni.

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Hoeksche Waard – Samen met het Bram Roza Festival organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard op woensdag 29 juni de dag van de literatuur op het Bram Roza Festival. ’s Middags is de schrijver Rodaan al Galidi te gast. ’s Avonds staat de jonge auteur BN-er Splinter Chabot op het podium. Tickets zijn te boeken via de website van het Bram Roza Festival.

Om 15 uur komt meesterverteller Rodaan al Galidi. Hij woont al sinds 1998 in Nederland en brak door als auteur met zijn bestseller Hoe ik talent kreeg voor het leven. Het hartverscheurende verhaal van een asielzoeker in Nederland. Inmiddels heeft hij meerdere succesvolle titels op zijn naam staan. Zijn nieuwste boek heet De onbekende belevenissen van prins Willem-Alexander. Het zijn verhalen met een traan en een lach. Waarbij de nadruk ligt op het laatste. Al Galidi heeft een bijzondere kijk op Nederland en de Nederlanders. Dat geeft verrassende en soms hilarische inzichten. Gecombineerd met zijn geheel eigen creatieve en dichterlijke taalgebruik staat een middag met Rodaan al Galidi garant voor verheldering en inspiratie.

Laat je heerlijk meevoeren in de wereld van deze welbespraakte topschrijver. Toegangsprijs: 17,50 euro, wie lid is van de Bibliotheek Hoeksche Waard krijgt € 2,50 korting.

Om 20 uur klimt Splinter Chabot op het podium. Deze kleurrijke jonge schrijver is naast schrijver ook programmamaker, presentator en politicoloog. Zijn eerste boek CONFETTIREGEN was meteen een bestseller. Hij presenteerde voor AVROTROS zijn eigen talkshow SPLNTR!, en is bij dezelfde omroep te zien in het programma ‘Ondertussen aan de Hofvijver’ waarin hij de renovatie van het Binnenhof volgt. In april 2022 verscheen zijn nieuwste boek ALS DE HEMEL GENOEG RUIMTE HEEFT. Splinter kan op enthousiaste en geheel eigen wijze vertellen over zijn boeken en al zijn andere activiteiten. Toegangsprijs: 17,50 euro, wie lid is van de Bibliotheek Hoeksche Waard krijgt € 2,50 korting.

Adres: Festivallocatie

Nieuw-Beijerland | ‘t Gors aan de Spuidijk bij molen de Swaen.
Postcode: 3264 LC

Ingangen van ‘t Gors: Naast de molen via de Spuidijk.
Beneden bij de haven van Nieuw-Beijerland of bij de veerstoep bij de pont naar Spijkenisse.

Als je met de auto komt, is het advies te parkeren op het parkeerterrein aan de Nijverheidstraat.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren