Tweede Mantelzorg Wandeling in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Op zondagmiddag 3 juli organiseert MEE Mantelzorg samen wandelcoach John van der Sluis de tweede Mantelzorg Wandeling.

Deze keer is het startpunt in Oud-Beijerland bij De Open Hof aan de W. van Vlietstraat 2a. De wandeling start om 14.00 uur tot 15.30 uur.  Mantelzorgen voor een ander kan voldoening geven, maar vraagt ook veel tijd en energie. Daarom is zorgen voor jezelf belangrijk. Onder leiding van John van der Sluis van lopendstilstaan.nl krijgen mantelzorgers dan ook de gelegenheid er samen op uit te trekken, te ontspannen en ontmoeten. Onder het wandelen krijgen mantelzorgers praktische oefeningen aangeboden die hen helpen ontdekken wat helpend is om voor zichzelf te zorgen en stress te voorkomen. De mantelzorgwandeling is dan ook een activiteit waarin beweging en mindfullness hand in hand gaan. De wandeling wordt afgesloten met een koffiemoment om de indrukken met elkaar te delen

Mantelzorgwandelen in 2022
De volgende wandelingen worden georganiseerd op 23 september en 9 oktober 2022. De informatie over deze wandelingen te vinden op de socialmediakanalen en de website van MEE Mantelzorg  www.meemantelzorg.nl. Aan de wandeling zijn geen kosten verbonden. Mantelzorgers kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected]  


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.