Bouwen en verhalen vertellen met Lego Duplo StoryTales

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Hoeksche Waard – Onderzoeken, leren samenwerken, logisch leren nadenken en probleemoplossen leren kinderen allemaal spelenderwijs met Duplo Constructie en StoryTales. Wat is een mooiere plaats om verhalen tot leven te brengen dan de bibliotheek?

In de zomervakantie kunnen jongere kinderen 21e-eeuwse vaardigheden opdoen bij de bibliotheek. Deze activiteit is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar tot ongeveer 7 jaar. Kinderen gaan met een groepje aan de slag om een verhaal te bouwen en na ongeveer een half uur wordt de groep omgeruild en wordt er een knikkerbaan gemaakt met Duplo constructiebuizen.

Deze activiteit vindt plaats op woensdag 27 juli in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Hoeksch MaakLokaal) en op woensdag 3 augustus in Bibliotheek Goudswaard, van 10.30 – 12.00 uur. De kosten hiervoor zijn € 2,00 (plusabonnement), € 2,50 (basisabonnement), € 3,00 (niet-leden).

Aanmelden kan via de agenda van de bibliotheek (bibliotheekhoekschewaard.nl). Hier staan nog veel meer leuke activiteiten die georganiseerd worden in de zomervakantie.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren