MaasMuziek presents ‘ Welcome To A Brand New Day’

0
112

Het harmonieorkest en jeugdorkest zijn druk bezig met de voorbereidingen van ‘MaasMuziek Presents’. De concert reeks die u de afgelopen jaren heeft kunnen bezoeken in Alcazar komt op 5 november a.s. terug met een nieuwe, swingende editie vanuit sporthal Duyvesteyn in Maasdam. Het concert begint om 19.45 uur, de zaal gaat open om 19.00 uur.


Kaarten a Eur 12,50 zijn te verkrijgen via:

  • [email protected]
  • telefoonnummer: 078 6763017
  • Of te kopen bij Natuurlijk bij Ton in Maasdam.

Hoewel de locatie anders is dan de afgelopen jaren mag u van deze avond hetzelfde muzikale feest verwachten als u in Alcazar gewend was. Muzikaal wordt teruggekeken naar de Corona jaren die we achter ons hebben, maar vooral is er een vreugdevolle en zonnige blik vooruit. De orkesten van MaasMuziek zullen optreden met een band, zanger Joep van Weert en de zangeressen van 3Third.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.