Stop internetfraude workshops

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Pixabay

Hoeksche Waard – Safety first! Het internet is een geweldige bron van informatie, maar het gebruik ervan is niet zonder risico. Malafide sites kunnen je computer hacken en voor je het weet wordt je opgelicht. Kom beslagen ten ijs en stop fraude op internet. Deze workshop van het DigiTaalhuis Hoeksche Waard legt precies de vinger op de zere plek. Woensdag 26 oktober in Numansdorp en vrijdag 28 oktober in Puttershoek.

 Valse appjes, verdachte emailtjes, foute linkjes. Let op en trap er niet in. Waar moet je naar kijken en hoe blijf je veilig? Wie weet welke trucs op internet rondgaan kent de do’s en dont’s. Precies goed, want een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Deze workshop geeft onder meer informatie over het gebruik van wachtwoorden, cookies en het veilig handelen op internet. De workshops zijn van 10 uur tot 12 uur op woensdag 26 oktober in de Bibliotheek in Numansdorp in de Campus en op vrijdag 28 oktober van 10 uur tot 12 uur in de Bibliotheek in Puttershoek. Vooraf aanmelden via www.debhw.nl/actueel/agenda of via de balie in de bibliotheek. Toegang € 3,00 voor leden en € 3,45 voor niet-leden.

 

Bibliotheek Numansdorp | Campus Bernhardstraat 25 | Numansdorp

Bibliotheek Puttershoek | Zomerplein 15 | Puttershoek


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren