Gezond Natuur Wandelen in Oud-Beijerland zoekt enthousiaste wandelbegeleiders.

0
197
Wandelen door de natuur in de buurt, met mensen uit de buurt - Foto GNW

Wekelijks een uurtje wandelen, samen met andere mensen, in een rustig tempo, begeleid door vrijwilligers die onderweg iets vertellen over de natuur en/of de omgeving en daarna een kopje koffie of thee, dat is Gezond Natuur Wandelen!

In Oud-Beijerland is zowel een wekelijkse wandeling als een maandelijkse wandeling. Elke vrijdag om 10.00 uur vertrekt vanaf de Open Hof een wandelgroep en om 10.30 uur een groep die een half uur wandelt. Elke eerste zondag van de maand om 15.00 uur vanaf Klein Profijt in Oud-Beijerland.

Lijkt het u fijn om anderen te helpen om (meer) in beweging te komen? Heeft u minimaal 1x per maand tijd hiervoor. Doe dan mee als vrijwillige wandelbegeleider met Gezond Natuur Wandelen. Wij zoeken voor de wandeling vanaf de Open Hof in Oud-Beijerland en Klein Profijt nog mensen die een wandeling willen begeleiden. Bel of mail met Marianne Groothand 06-45015301 of [email protected] Kijk ook op www.welzijnhoekschewaard.nl/activiteiten en www.gezondnatuurwandelen.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.