Hardlopen voor het goede doel de Roparun

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto: IKC de Wereld

Zo’n 140 kinderen van sportief IKC de Wereld op Centrum in Oud-Beijerland deden onlangs mee aan de Mini-Roparun, georganiseerd in samenwerking met Roparunteam 91 De Kippenrenners.

Doel van dit sportieve evenement is om geld in te zamelen voor Stichting Roparun. Door hun deelname kunnen kinderen ervaren hoe het is om in teamverband een sportieve prestatie te leveren en tegelijkertijd maken zij zich sterk voor de Roparun die op 27, 28 en 29 mei weer zal gaan plaatsvinden. De kinderen van 2 tot 13 jaar hebben in regen en zonneschijn een bedrag van maar liefst 1.900 euro bij elkaar gelopen. De jongsten deden dat op de mini atletiekbaan en moesten daarbij allerlei hindernissen nemen. De oudere kinderen liepen zoveel mogelijk rondjes om de school. Ouders moedigden de leerlingen aan en liepen vaak ook met hen mee.

 

De Kippenrenners zijn trots op al deze kanjers!

IKC de Wereld op Centrum is een sportieve plek waar onderwijs en kinderopvang integraal samenwerken. Wij zijn onderdeel van de Hoeksche School. Meer lezen? https://ikcdewereld.nl

Foto: IKC de Wereld

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.