2e Pinksterdag een gemoedelijke en dorpse doorkomst van de Roparun ‘door’ Klaaswaal

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Klaaswaal – Ze lijken er helemaal klaar voor te zijn in het centraalste dorp van de Hoeksche Waard een sfeervolle doorkomst door Klaaswaal van de Roparun! Afgelopen week zijn de voorbereidingen getroffen en is alles in huis gehaald om op een dorpse, gemoedelijke sfeer een doorkomst neer te zetten.

Vanaf zondagmiddag zullen er veel vrijwilligers en de stichting zelf bezig zijn met het opbouwen vam de festiviteiten. Het 4 personen tellende koppel van de stichting ‘door’ Klaaswaal heeft met behulp van veel vrijwilligers en goede sponsoren een mooie doorkomst kunnen neerzetten om er een gezellige dag van te maken. Komt u ook gezellig in ons dorp genieten van de feestelijkheden? Tussen 8.00 en 15.00 uur bent u van harte welkom!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren