Video: Hoeksche Inspiratiedagen nu al een groot succes

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Vrijdag 6 oktober trapten de Hoeksche Inspiratiedagen af met een levendige beroepen- en banenmarkt bij HWwerkt! in Oud-Beijerland. Ruim 100 bedrijven uit de Hoeksche Waard presenteerden zich aan 600 leerlingen en vele werkzoekenden.

Scholieren trokken niet zomaar naar de beroepen- en banenmarkt; ze hadden een missie. Hun doel: een vervolgafspraak scoren met minstens 1 van de 100+ bedrijven. Of het nu voor een stage, werkstuk, bijbaan of loopbaanoriëntatie was. Die afspraken staan gepland op 12 en 13 oktober, door de bedrijven zelf op hun terrein. Werkzoekenden gingen evenmin vrijblijvend, regelden direct sollicitatiegesprekken of bedrijfsbezoeken bij een goede match.

Maar wat maakt werken op het eiland zo leuk? ‘De Hoeksche Waard is klein, en daarmee ook persoonlijk. Iedereen kent elkaar en je bent geen nummer’. Aldus Janey Buijk van HWwerkt!.

Kon je er niet bij zijn? Niet getreurd. Op zaterdag 14 oktober is de Open Bedrijven dag. Voor meer informatie over dit evenement en andere evenementen, bekijk de website.
http://www.werkenenlerenhw.nl/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren