Online Leeskring bibliotheek Hoeksche Waard op 23 april

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Hoeksche Waard – Samen is vaak leuker dan alleen. Dat geldt zeker voor lezen. Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. In een speciale online leeskring kunnen lezers in gesprek met elkaar over het boek ‘Luister’. Lees het boek en doe mee! Op dinsdag 23 april praten we online over dit boek. Waar? Gewoon thuis vanuit je luie stoel.   

Luister is het nieuwste boek van Sacha Bronwasser. In deze weergaloze roman brengt Bronwasser Parijs tot leven in de jaren tachtig en nu. Met een au pair in de hoofdrol. Dit verrassend mooie boek staat op de shortlist voor de Libris Literatuurprijs 2024 en is een absolute mustread.

In een speciale online leeskring kunnen lezers in gesprek met elkaar over het boek op dinsdag 23 april van 19.30 uur tot 21.00 uur. Aanmelden kan via de agenda op de website van de Bibliotheek Hoeksche Waard debhw.nl/agenda. Na de aanmelding krijgt men uiterlijk een dag vooraf per mail een link voor Zoom waarmee je kan inloggen. Wie online inloggen ingewikkeld vindt, kan hierbij hulp krijgen van één van onze medewerkers. Deelname is gratis.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren