Kom samen spelen op de Samenspeeldag voor kinderen met en zonder beperking in Nieuw-Beijerland!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto HW Actief

Samen spelen, knutselen, lol maken en avonturen beleven. Dat kan allemaal op woensdagmiddag 22 mei van 13.30-17.00 uur op de eerste echte inclusieve Samenspeeldag in de Hoeksche Waard bij Speeltuinvereniging Jeugdland in NieuwBeijerland. 

Het buitenspeelseizoen is weer in volle gang. Door heel de Hoeksche Waard kan weer volop worden gespeeld bij de speeltuinvereniging in de buurt. Spelen is niet alleen leuk, maar ook belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Het is dé manier om andere kinderen te ontmoeten. Het doel van de Samenspeeldag in Nieuw-Beijerland is kinderen laten ervaren hoe je sámen kunt spelen en hoe leuk dat is. Daarnaast is het mooi dat kinderen met en zonder beperking op deze manier samen komen.

Nieuw inclusief speeltoestel

Er zijn veel leuke activiteiten om te doen, zoals: schminken, knutselen, water cocktails maken, een circusspeelplaats en je kunt ervaren hoe het is om in een rolstoel te rijden. Daarnaast kun je gebruik maken van alle speeltoestellen in de speeltuin en zal het nieuwe inclusieve speeltoestel onthuld worden samen met de kinderburgermeester, wethouder en kinderen van de speeltuinbende.

Deze dag is geschikt én toegankelijk voor kinderen mét en zonder beperking en hun ouders/begeleiders. Zo kan iedereen samen spelen, feesten en genieten!

Wij vinden het belangrijk dat ieder kind mee kan spelen, mét en zonder beperking! Jij komt toch ook?


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.




Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren