Bouwen en verhalen vertellen met Duplo StoryTales in de bieb van Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto BHW

Numansdorp – Onderzoeken, samenwerken, logisch nadenken, probleem oplossen en de fantasie prikkelen. Dat leren kinderen allemaal spelenderwijs met LEGO Duplo StoryTales op 25 juli. En wat is een mooiere plaats om je verhaal tot leven te brengen dan de Bibliotheek?

In de Bibliotheek van Numansdorp (campus) kunnen kinderen spelenderwijs 21e-eeuwse vaardigheden opdoen. Deze activiteit is bedoeld voor kinderen van 4 tot ongeveer 7 jaar. Na het luisteren naar een mooi verhaal mogen de kinderen zelf aan de slag met LEGO StoryTales en verzinnen ze hierbij hun eigen verhaal. Ze gaan samen of alleen een decor bouwen bij hun verhaal.

Lijkt je dit leuk? Meld je dan gauw aan via de agenda van de Bibliotheek Hoeksche Waard: debhw.nl/agenda. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij. De activiteit is op donderdag 25 juli van 10:30 tot 12:00 uur in de Bibliotheek van Numansdorp. Kosten met biebpas: €2,30, plusabonnementen betalen €1,90 en niet-leden betalen €2,70.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren