Echtpaar Van Zanten uit ’s-Gravendeel 60 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

3366498_1_orgOp dinsdag 29 april zijn de inmiddels 83-jarige J.G. van Zanten en zijn 79-jarige echtgenote C.F. van Zanten-de Leeuw maar liefst 60 jaar getrouwd.

Het echtpaar woont in buurtschap Schenkeldijk in ’s-Gravendeel. Beiden zijn nog in goede gezondheid. Mevrouw Van Zanten breit nog heel graag en de heer Van Zanten is altijd in de weer in zijn tuin. De heer Van Zanten heeft vroeger eerst in de landbouw gewerkt en later in de bouw als heier.

Het echtpaar kreeg vijf kinderen. Heel triest is dat één van de kinderen is overleden. Intussen heeft het echtpaar tien kleinkinderen en al vier achterkleinkinderen. Met alle aanhang erbij is dit een groot gezelschap. Het unieke is dat de gehele familie met kerst – en ook op de verjaardag van de heer Van Zanten – bij elkaar komt om thuis bij de heer en mevrouw Van Zanten gezamenlijk te eten.

Burgemeester Borgdorff en zijn echtgenote bezoeken het echtpaar en brengen onder overhandiging van een boeket bloemen de felicitaties over van het gemeentebestuur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren