Finales Hoeksche Waard Bokaal zaterdag 7 juni bij FC Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

ArchieffotoMaasdam –  Op zaterdag 7 juni a.s. vinden op het complex van FC Binnenmaas de finales om de Hoeksche Waard Bokalen plaats. De teams, die aan deze finales, die gezien worden als de officieuze kampioenschappen van de Hoeksche Waard voor jeugdteams, hebben zich geplaatst via een aantal wedstrijden in de voorrondes en via de halve finales, die ook bij FC Binnenmaas zijn gespeeld. Inzet van alle wedstrijden is een bokaal, geschonken door Hoeksche Waarders, die de nodige verdiensten hebben gehad en soms nog hebben voor het voetbal op het eiland.

Wedstrijdprogramma

De volgende wedstrijden staan gepland:

Naam bokaal                                                Tijd         Geplaatste teams

Gerrit Rijsdijk-Bokaal9:15Oud-Beijerland F1NSVV F1
Rabobank Runner-Up9:15ZBVH F1SSS F1
Wout Kreling-Bokaal9:15SHO E1NSVV E1
Rabobank Runner-Up9:15SSS E1SJO Goudswaard-Piershil E1
Cor de Vries-Bokaal10:45NSVV D1SHO D1
Ad Konijnendijk-Bokaal10:45SSS ME1GOZ ME1
Jill Letterman-Bokaal10:45NSVV MD1 (7-tal)FC Binnenmaas MD1 (7-tal)
De Kuijp-Bokaal10:45FC Binnenmaas MD1SHO MD1
Buitenbeentjes-Bokaal12:30SHO C1GOZ C1
Rini van Trigt-Bokaal12:30ZBVH MC1Heinenoord MC 1
Adri van Tiggelen-Bokaal14:30SHO B1Strijen B1
Leen Vermaas-Bokaal14:30SHO A1FC Binnenmaas A1
Walter van der Hoogen-Bokaal14:30SSS MA1ZBVH MA1

Omlijstende activiteiten 

Om het voor de bezoekers nog aantrekkelijker te maken om de wedstrijd van hun favoriete jeugdteam te gaan bezoeken, heeft de organisatie van het toernooi een aantal leuke, omlijstende activiteiten georganiseerd.Er is vers schepijs van bakkerij De Koning, er is popcorn te koop, ook een suikerspin ontbreekt niet en er is een springkussen. Daarnaast kun je stropdasschieten en zijn er workshops armbandjes maken. Verder zullen er teamfoto’s worden gemaakt. Tot slot is er een Lollybord,  kunnen er balletjes geraden worden en is er een loterij in de vorm van een vakjesbord, waarop ingetekend kan worden. Al met al wordt het een leuk toernooi met leuke activiteiten, dus de organisatie rekent op veel belangstelling!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren