Gezocht: Dader inbraak woning Maasdam

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

MAASDAM / ROTTERDAM – Een inbreker pint op twee plaatsen in Rotterdam met de bankpas van 66 jarige een bewoner  uit Maasdam.

Toen de bewoner samen met zijn vrouw een dagje weg was heeft deze man ongevraagd hun huis opengebroken en grondig doorzocht. Onder meer gouden trouwringen, zegelringen, broches en geld zijn weggenomen.

Onderstaand persoon pinde in Rotterdam met de pinpas van de 66 jarige bewoner uit Maasdam.

pinner1-2

Herkent u deze persoon ?  Neem dan contact op met de Politie via:

Wat kunt u zelf doen

Wees alert en bekijk uw huis zoals ook een inbreker dat zou doen. Vaak neemt een inbreker maar 30 seconden de tijd om te zien of hij ergens kan binnenkomen. Lukt dat niet, dan vertrekt hij weer.

Spullen

Laat geen waardevolle spullen in het zicht in huis liggen. En als uw brievenbus uitpuilt kan dat inbrekers weleens op het idee brengen dat er niemand thuis is. Laat ’s avonds ook een lichtje branden in huis en zet de radio aan.

Buren

Waarschuw verder uw buren zodra u op vakantie gaat zodat zij een oogje in het zeil kunnen houden. En wees voorzichtig met het noemen van vakantiedata op social media. De politie heeft verschillende voorbeelden van inbrekers die juist via social media hun inbraakadresjes verzamelen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.