“Scout it out!” Opendag Scouting Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

PUTTERSHOEK – Jeugd van 4 tot 18 jaar en geïnteresseerde volwassenen zijn zaterdag 27 september van harte welkom om actief bezig te zijn op het terrein van Scouting Puttershoek. Tijdens de open dag van onze jeugdvereniging zullen er diverse activiteiten georganiseerd worden.

Om 14 uur starten we en je kunt het best bij de start gelijk aanwezig zijn. Er is voor elk wat wils. Waarin laat jij je uitdagen? Speel je twister of win je de quiz? Laat je je schminken of ga je liever sumoworselen? Er is zelfs een uitdagend klimparcours met een kabelbaan en nog veel meer! Voor ouders en geïnteresseerden zal koffie en thee klaar staan. Rond 16 uur is een afronding.

Per direct is er plaats bij de Bevers (4-7 jr) en Explorers (15-18 jr). Tevens zoeken wij nog enthousiaste vrijwilligers.

Scouting Puttershoek is te vinden aan de Sportlaan 4 in Puttershoek voor de ijsbaan of op internet:
www.scoutingputtershoek.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.