Drukke dagen voor de Sint in de gemeente Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

sinterklaasMADRID – Sinterklaas doet gemeente Binnenmaas aan op twee zaterdagen: 14 en 21 november. Op zaterdag 14 november komt hij om 14.30 uur aan in de haven van Puttershoek (met aansluitend een optocht naar en samenkomst in De Drie Lelies).

De week erna, zaterdag 21 november, heeft de Goedheiligman een drukke dag. Vanaf 09.30 uur is er een gezellig Sinterklaasfeest voor de kinderen uit Westmaas in De Koningshoeve. De Sint maakt vervolgens om 10.30 uur zijn entree in de haven in ‘s-Gravendeel en om 11.00 uur in de haven bij de Polderdijk in Maasdam. Om 11.15 uur begroet de Sint de kinderen van Heinenoord in de haven (met aansluitend een feest in de Tienvoet).


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren