Roparun team 194 DRV Accountants & Adviseurs is klaar voor de start

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read

Roparun team DRV Accountants & Adviseurs klaar voor de startRegioVoor het vijfde jaar op rij en met onverminderd enthousiasme loopt het Team 194 DRV Accountants & Adviseurs warm voor de Roparun, de estafetteloop van Parijs of Hamburg naar Rotterdam. Ook dit jaar gaan het team en de collega’s van DRV voor een recordopbrengst!  

De Stichting Roparun zet zich al jaren in voor mensen met kanker onder het motto “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Een mooi uitgangspunt dat wordt gerealiseerd door verschillende doelen te ondersteunen, zoals de aanschaf van een hoofdhuidkoeler waardoor de kans op haaruitval wordt verminderd of zelfs helemaal voorkomen. Door de estafetteloop van Parijs naar Rotterdam wordt dus niet alleen stilgestaan bij de vreselijke ziekte, maar er wordt ook geld opgehaald voor diverse projecten die een leven met kanker meer draaglijk proberen te maken.

Aankomend Pinksterweekend is het weer zover. Team 194 DRV Accountants & Adviseurs, bestaande uit zo’n 28 deelnemers, geven ieder hun eigen invuling aan het evenement. Lopers, fietsen, kaartlezers, chauffeurs, fysiotherapeuten, verzorgers en een pr-assistent zetten zich in met een gezamenlijk doel voor ogen.De samenwerking is waar het om draait. Teamcaptain Helène van Oorschot geeft een erg mooie omschrijving van haar kijk op het evenement: “Roparun is een mooi voorbeeld waaruit blijkt dat sportieve inspanning omgezet kan worden in aandacht voor de medemens. We weten allemaal wat kanker voor impact heeft op de mensen die het betreft en op de directe omgeving. Om deze aandacht ook daadwerkelijk te bereiken moeten we met z’n allen als team samenwerken.Wat deelname zo bijzonder maakt is de combinatie van verschillende factoren: de samenwerking, de sportiviteit, de teamspirit, het doel, de wetenschap voor wat en wie je het doet, en de persoonlijke beweegredenen om mee te doen aan een dergelijk evenement”.

Goede voorbereiding team

Ook dit jaar zijn er al vele trainingen georganiseerd waar de kwaliteiten van de deelnemers op elkaar werden afgestemd. Inmiddels heeft de laatste gezamenlijke training plaatsgevonden en is iedereen er weer helemaal klaar voor. Tijdens de lange tocht van maar liefst 519 kilometer zullen opnieuw grenzen worden verlegd en aanmoedigende woorden worden gesproken. We gaan er met z’n allen weer volop tegenaan.

Acties

Verder vertelt Helène van Oorschot dat er al veel leuke acties zijn bedacht om geld in te zamelen om alle deelnemers aan de Roparun op een ludieke wijze langs de route aan te moedigen. Zo kan iedereen op één van de DRV-vestigingen een crowdboard afhalen. Met een persoonlijke tekst kun je vrienden, familie, kennissen en collega’s een hart onder de riem steken. Daarnaast wordt iedereen opgeroepen een foto te maken van hun aanmoediging en deze te delen via sociale media. De leukste foto wordt beloond met een goed gevulde DRV-goodiebag.

Een blijk van waardering

Helène van Oorschot waardeert het enorm dat klanten, medewerkers en collega’s elk jaar opnieuw alles geven om mee te doen aan dit evenement. Van de organisatie vooraf tot aan de uitvoering. Het team bedankt haar sponsoren die al die jaren maaltijden, brood, busjes en zelfs fysiotherapeuten tot de beschikking hebben gesteld. “Met die ondersteuning leveren we samen een fantastische prestatie”, besluit Helène van Oorschot.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren