Kleinwaterlooplein terug in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Schermafbeelding 2014-06-11 om 12.18.56OUD-BEIJERLAND – Aanstaande zaterdag 14 juni is het zover. Dan vindt Kleinwaterlooplein weer plaats in het centrum van Oud-Beijerland, georganiseerd door het Centrummanagement Oud-Beijerland. 

Op veler verzoek is Kleinwaterlooplein weer terug in het centrum van Oud-Beijerland. Het is nu al een succes. Met maar liefst 200 aanmeldingen zullen de Oost-en Westvoorstraat, het Molenplein de Ooststraat en het Wilhelminaplein gevuld zijn met de grootste rommelmarkt van de Hoeksche Waard. De markt is van 10.00 tot 17.00 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren