Drie naturalisaties in Oud-Beijerland

0
342

OUD-BEIJERLAND – Tijdens de naturalisatiebijeenkomst op 23 mei 2017 in het gemeentehuis zijn drie personen genaturaliseerd door locoburgemeester wethouder Ina van der Werf-Weeda. Dit betekent dat vanaf dat moment mevrouw Fatemah Haidari (geboren in Afghanistan), meneer Vincent Massemym (geboren in Frankrijk) en meneer Bwet Lian Thaung (geboren in Burma) zich officieel Nederlander mogen noemen.

Tijdens de naturalisatiebijeenkomst werden de nieuwe Nederlanders toegesproken door locoburgemeester Ina van der Werf-Weeda, waarna zij namens het gemeentebestuur van Oud-Beijerland naast bloemen ook een typisch Nederlands presentje (Nederlandse vlag en vlaggenstok) ontvingen. Tijdens de bijeenkomst kregen zij hun officiële papieren die bijvoorbeeld nodig zijn om een paspoort aan te vragen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.