Bonte avond bij Jongerencentrum Frits in Oud-Beijerland

0
241

Welzijn-Hoeksche-WaardOUD-BEIJERLAND – Vrijdag 20 februari is het Bonte avond in JC Bij Frits. Heb je alleen of samen met je vrienden een dans, playback nummer, toneelstukje of andere moves die je kunt laten zien, kom dan naar de Bonte avond Bij Frits. Passende muziek voor bij jouw optreden kun je geven aan onze dj’s. Aan het eind van de avond krijgt het leukste optreden een prijs. Ook degene die het gekst verkleed is wint iets leuks.

De avond start om 19:00 uur en rond 22:30 uur stopt de muziek en is het feest ten einde. Er is entertainment aanwezig en de dj’s draaien alle platen die jij maar kunt bedenken. JC Bij Frits is deze avond alleen geopend voor basisschool kinderen van groep 7 en 8.

Toegang kost € 2,-, inclusief een bekertje drinken. Er is voldoende begeleiding aanwezig. Voor meer informatie kunt u terecht bij jongerenwerk Welzijn Hoeksche Waard, Marloes van Muyen, 088-7308960.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.