Programma Country Fair Hoeksche Waard 2014 rond

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read

DSC_6284_11282STRIJEN – Het programma van de 8e editie van de Country Fair Hoeksche Waard is helemaal rond. Van 27 juni 2014 tot en met 29 juni 2014 vindt in Strijen voor de 8ee keer de Country Fair Hoeksche Waard plaats.  Tijdens dit weekend staan Buiten Beleven & Paardensport  samen centraal. Op vrijdag 27 juni is de Country Fair Hoeksche Waard al vanaf 10.00 uur ‘s morgens geopend en kun je tot  21.00 uur ’s avonds terecht!

Het thema “Buiten Beleven” zegt in twee woorden waar dit evenement voor staat. Beleef het buitengevoel in al haar facetten, met exclusief geselecteerde standhouders die hun stands  en kraampjes sfeervol hebben ingericht op het prachtige landgoed aan de Broekseweg te Strijen. Deze buitenfair is boordevol streekproducten, inrichting van huis en tuin, veel aandacht voor kunst, bijzondere kleding, cultuur en nog veel meer.  De sfeervolle en gemoedelijke Country Fair Hoeksche Waard te Strijen is inmiddels een begrip bij buitenleven liefhebbers, levensgenieters en paardensportkenners. Naast uitgebreide aandacht aan het buitenleven zijn er ook verschillende demonstraties , activiteiten en optredens voor zowel volwassenen als kinderen zoals:

 • Roofvogels
 • Palingrokerij
 • Hondenkeuringen en demonstraties
 • Pony rijden
 • Handboogschieten
 • Modeshows
 • Alpaca’s
 • Basketball-clinic
 • Ambachtelijk schilderen
 • Brocanterie
 • Schapenrassen
 • Wijnproeverijen
 • Mandenvlechter
 • Schminken en tekenen
 • Tin gieten
 • Leer bewerken

DSC_1078Hippische Dagen Strijen

Gedurende de Country Fair Hoeksche Waard wordt op een ander deel van het terrein De Hippische Dagen Strijen georganiseerd. Dit grootste paardensportevenement van Zuid-Holland heeft een omvangrijk programma met dit jaar weer op vrijdag 27 juni  : de Centrale Keuring  van de KWPN van Zuid-Holland, de PAVO cup (jonge dressuurtalenten), de ISAH cup (jonge springpaarden). Dit jaar starten er gedurende drie dagen een record aantal van 1500 paarden en pony’s bij  talloze spring,-  en dressuurwedstrijden in de klasse B t/m Z2/ZZ .

Op zaterdag 28 juni is naast de Kür op muziek het hoogtepunt van De Hippische Dagen Strijen een clinic door twee Nederlandse top dressuuramazones : Marlies en Coby van Baalen.  Zij demonstreren hoe je een jong paard traint van groen tot Grand Prix. Op zondag sluit het gevarieerde hippisch evenement af met de altijd spectaculaire wedstrijd Six-Bar springen. Voor paardenliefhebbers genoeg te beleven dus!

De Country Fair Hoeksche Waard  en de Hippische Dagen Strijen vormen samen een gevarieerd en aantrekkelijk programma waar het goed toeven is!  Kom een dagje heerlijk shoppen, pak een gezellige terrasje voor een lekker hapje en drankje, geniet  en doe mee met diverse activiteiten voor zowel volwassenen als kinderen, bekijk demonstraties van ambachten en  prachtige shows en van een groots paardensportevenement! Kijk voor alle informatie, shows en het programma op : www.countryfairhoekschewaard.nl en www.hippischedagenstrijen.nl.

Openingstijden:

 • Vrijdag  27 juni 2014 10.00 uur – 21.00 uur
 • Zaterdag 28 juni 2014  10.00  uur-18.00 uur
 • Zondag  29 juni 2014 10.00  uur-18.00 uur
 • Entree:   EUR 7,50  (kinderen t/m 12 jaar gratis)
 • Parkeren:  GRATIS

Kijk voor meer informatie op : www.countryfairhoekschewaard.nl enwww.hippischedagenstrijen.nl. Of volg de evenementen via de Facebookpagina’s!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren