Groene markt in Strijen op Valentijnsdag 14 februari

0
196

Groene-Markt-Strijen-Zaterdag-5-juli-2014-Marc-van-der-SteltSTRIJEN – Aanstaande zaterdag 14 februari is er wederom de Groene Markt op de Kaai/Jaagpad in Strijen. Tussen 09.00-14.30 uur kunt u rondstruinen en snuffelen bij de vele gezellige kraampjes en heerlijk proeven van al het gezonde lekkers dat wordt aangeboden.

Zo bakt de desembakkerij ter plaatse op de houtoven heerlijk vers brood, is er vegetarische erwtensoep te koop, broodjes bio-kroket, en staan de kramen met gezonde (en vaak glutenvrije) heerlijkheden ook weer klaar met hapjes. Koffie, thee en sapjes zijn te koop op het terras. Speciaal voor Valentijnsdag staat er onder andere een kraam met bloemen die groeien uit een kaartje!

Bezoek voor meer info www.groenemarktstrijen.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.