Spectaculaire opening van de Bommel in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

IMG_9768STRIJEN – Donderdagavond 27 november opende de Bommel Meubelen in Strijen de zevende winkel. Eind 2013 brandde de oude winkel geheel af. Nog geen jaar later staat de winkel in Strijen weer in volle glorie op de kaart.

Wethouder Paulien Tanja (PvdA) startte samen met de kinderen van de Bommel directie een spectaculaire lasershow. Ruim 1.000 bezoekers betraden vervolgens de nieuwe winkel in Strijen. “De reacties waren echt overweldigend, iedereen was nog enthousiaster dan we hadden durven hopen.” aldus directeur Frank Winkelman.

Voor iedereen die de opening gemist heeft, feest de Bommel nog even door. Vrijdag 28 november is de winkel open met een verlengde koopavond tot 22:00 uur met live muziek, hapjes en drankjes. Zaterdag 29 november wordt een dag vol vermaak voor de hele familie. Zo zullen er diverse kinderactiviteiten zijn, live muziektheater en een bezoek van Sinterklaas.

De Bommel geeft iedereen die naar het filiaal in Strijen komt kijken een cadeau in de vorm van een luxe fleeceplaid. Iedereen die graag zo’n cadeau wil, kon zich voor een persoonlijke voucher online inschrijven.

Foto MS Fotografie


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren