Versieringen in Oud-Beijerland rond het WK Voetbal

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Versiering_straatOud-Beijerland – Dat het WK 2014 bijna van start gaat, kan niemand zijn ontgaan. Op veel plaatsen in het dorp worden oranje vlaggetjes opgehangen. Dat deze vorm van steunbetuiging aan ‘onze’ ploeg bevorderlijk is voor de sfeer, ontkennen wij niet. Toch vragen wij u vriendelijk, doch niet minder dringend om rekening te houden de (verkeers)veiligheid!

Vandaar dat wij u, met het oog op de veiligheidsaspecten, vragen om de vlaggen c.q. overige versieringen niet over de openbare weg te hangen of aan bomen in het openbaar groen te bevestigen, maar op eigen terrein. Wanneer de verkeersveiligheid in het geding is, doordat bijvoorbeeld versieringen lager hangen dan de minimale doorrijhoogte van 4 meter, gaan wij over tot verwijdering. Ook vragen wij u om losgeraakte versieringen direct op te ruimen en alle versieringen aan en op gemeente eigendommen na afloop van het WK direct te verwijderen en op te ruimen.

Wij rekenen op uw medewerking. Hebt u vragen of wilt u aanvullende informatie, dan kunt u contact opnemen met afdeling Gemeentewinkel van de gemeente Oud-Beijerland, telefoon (0186) 64 65 66.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren