Geschenk voor drie deelnemers waarderingsonderzoek winkelcentrum van Oud-Beijerland.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

PrijsuitreikingOud-Beijerland – In opdracht van de gemeente heeft onderzoeksbureau WPM een waarderingsonderzoek gehouden in het winkelcentrum van Oud-Beijerland. Ruim 200 mensen (218 om precies te zijn) werkten mee aan het onderzoek. Als dank voor hun deelname ontvingen drie geselecteerde deelnemers woensdagmiddag een bos bloemen en een TAP-IT cadeaukaart uit handen van wethouder Henk Kievit.

Waarderingsonderzoek

Uiteraard willen gemeente en stichting Centrummanagement de faciliteiten en mogelijkheden in het centrum zoveel mogelijk afstemmen op de wensen van de bezoekers en ondernemers.  Daarom voeren zij regelmatig onderzoeken uit. De algemene waardering van de bezoekers is iets hoger dan tijdens het laatst uitgevoerde onderzoek (in 2012). Consumenten beschrijven het centrum als ‘vertrouwd’ en ‘gezellig’.

TAP-IT

Aangezien het onderzoek over het centrum ging, is ook gekozen voor een prijs die de deelnemers in ons centrum kunnen besteden. TAP-IT is een betaal- en spaarsysteem voor veiligheid en betaalgemak, waarbij een klant betaalt door de TAP-IT kaart bij een betaalpunt te “tappen” en tegelijkertijd spaart voor spaarpunten. Het is mogelijk zonder contant geld te betalen bij meerdere winkels en sportverenigingen in Oud-Beijerland. Het doel van TAP-IT is het stimuleren van  lokale verbindingen tussen winkeliers, verenigingen en de inwoners van Oud-Beijerland. De drie uitverkoren deelnemers kregen een cadeaukaart met een saldo van € 60,-, die zij kunnen besteden in ons centrum.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren