Uitslag poll – Veel Mensen weren Oud-Beijerland vanwege huidige parkeerbeleid

366

parkeerbord_neutraal1Oud-Beijerland – De gemeente Oud-Beijerland Laat onderzoek uitvoeren naar het parkeerbeleid in de gemeente Oud-Beijerland naar aanleiding van klachten en teruplopende winkelbezoeken.

Daarom hield de website Hoeksch Nieuws de afgelopen week een poll hierover, waarvan hieronder de uitslag. Aan de uitslag van de poll is te zien dat hier snel verandering in moet komen om Oud-Beijerland aantrekkelijker te maken voor mensen van buiten af.

Door het huidige parkeerbeleid weren mensen Oud-Beijerland ?

  • Eens (80% )
  • Oneens (20% )

Total aantal stemmen: 965

Laden ... Laden ...

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.