Wegafsluiting Oranjelaan-Westzijde Puttershoek vanwege herbestrating

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

oranjelaan-westzijde-puttershoekPuttershoek – De Oranjelaan-Westzijde in Puttershoek wordt vanaf maandag 16 juni tot en met vrijdag 4 juli afgesloten voor doorgaand verkeer. Het wegdek wordt herbestraat vanwege spoorvorming in de rijbaan. Het gaat om het gedeelte tussen de Hema en de Pieter van Slingelandtstraat, aan de kant van de oneven huisnummers (37 tot en met 59). De voetpaden langs de rijbaan worden niet herbestraat. Hier kunt u dus gewoon gebruik van blijven maken.

Aansluitend op deze werkzaamheden wordt de punaise (snelheidsremmer) in de Gerrit de Voslaan hersteld, omdat hier ook verzakkingen zijn ontstaan. Deze werkzaamheden nemen twee dagen in beslag.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Kuipers infra uit Strijen. Voor meer informatie werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer P.W. Lak (toezichthouder gemeente Binnenmaas) via [email protected] of via tel. 078 – 676 44 33.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.