Binnenmaas verliest ruim van Seolto in Zevenbergen

111

fcbinnenmaasZEVENBERGEN – Zaterdag 13 december stond de laatste wedstrijd van het jaar 2014 op het programma, daarvoor moest FC Binnenmaas naar Zevenbergen om tegen Seolto te voetballen.Een wedstrijd die beide ploegen niet alleen wilde winnen, maar ook moest winnen. Daarnaast is het gewoon lekker als je met 3 punten de winterstop in kan gaan.

Vandaag geen verslag zoals gebruikelijk, met alle momenten beschreven, in welke minuut etc. Iedereen die bij deze wedstrijd was betrokken en is wezen kijken zal het er over eens zijn dat het een slechte wedstrijd was. De spelers weten dit zelf ook en daarom hoeft dat niet benadrukt te worden in een uitgebreid verslag.

De eerste helft was nog niet eens zo verkeerd als je naar de kansen kijkt. FC Binnenmaas heeft in deze helft een paar hele goede kansen gehad om op voorsprong te komen, maar iedere keer stond of de doelman van Seolto op de goede plek of ging de bal net naast.Kortom de ruststand was 0-0 waar het eigenlijk 0-2 of meer moest zijn.

De 2e heft was anders. FC Binnenmaas kon het niet meer opbrengen om dezelfde aanvallen op te zetten zoals in de eerste helft en nu was Seolto de ploeg met de kansen. Het grote verschil met de eerste helft was dat Seolto de kansen wel wist af te maken en dat 4 maal om precies te zijn.FC Binnenmaas wist 1 doelpunt te maken. Sjoerd van der Pers schoot een vrije trap prima binnen, dit was de 1-1.

Helaas kwam FC Binnenmaas niet verder dan dit doelpunt en dit resulteerde tot een uitslag van 4-1.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.