Spooktocht in Heinenoord

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

10710795_884177451601992_7487093041912098332_nHEINENOORD – Na het oplossen van de mysterieuze moord op landheer Heijn Nooitgedacht was het een tijd rustig in Heinenoord, maar sinds de zomer is de rust weer verstoord!

Twee onschuldige skaters zijn op mysterieuze wijze verdwenen. Er zijn al verschillende meldingen binnengekomen van mensen die het geluid van skateboards over de stoep horen razen, maar de straten zijn leeg?!

Heb jij het lef om ook deze moord op te lossen? Kom dan na de lampionnenoptocht (20:30) naar jongerencentrum Joeno in Heinenoord. Deelname aan de spooktocht is gratis! Uiteraard kan er wel een donatie gedaan worden bij de bar, dit komt ten goede aan het centrum. Voor meer informatie kan je kijken op www.jongbinnenmaas.nl en voor vragen kan je contact opnemen via 088-7308960.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren