Thermen Binnen den Maas in ‘s-Gravendeel failliet verklaard

0
2717

thermenbinnendemaas‘s-GravendeelHet Wellnesscentrum Thermen Binnen den Maas in ‘s-Gravendeel is failliet verklaard. Dat heeft eigenaar Patrick Naaktgeboren bevestigd tegenover het Algemeen Dagblad. De zaak, die al enige tijd zonder horecavergunning het hoofd boven water moest houden, sloot vorige week al tijdelijk de deuren. 

Rechtzaak

De rechtszaak de bodemprocedure in juni gaat nog wel door de uitspraak daarvan wordt in augustus verwacht. Dan wordt gekeken indien de uitspraak positief voor de thermen uitkomt of er een mogelijkheid is om toch weer open te gaan.

De horecavergunning is niet verstrekt omdat de grondbezitter en tevens vader van Patrick eerder veroordeeld is voor witwaspraktijken.

Het fitnesscentrum wat naast de thermen gevestigd is blijft vooralsnog open.

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.