Open dag Regionale Afvalstoffendienst Hoeksche Waard

188

afbeelding_1WESTMAASAltijd al willen weten hoe de verwerking van afval naar grondstof in zijn werk gaat? Kom dan  zaterdag 21 juni van 8.00 – 13.30 uur naar de Open Dag op het RAD terrein. Op deze dag kunt u onze voertuigen van dichtbij bekijken en geven wij uitleg over het belang van afvalscheiding. Er zijn diverse activiteiten op het gebied van milieu voor groot en klein.

Van afval naar grondstof
Diverse afvalverwerkers zijn aanwezig om uit te leggen welke grondstoffen uit uw afval worden teruggewonnen, dit zorgt voor een verduurzaming van de gebruikten grondstoffen en op den duur minder restafval. Ook verpakkingen van de producten die we met z’n allen kopen, worden steeds duurzamer ontworpen, ingezameld en verwerkt.

Repair Cafés repareren (bijna) alles
Repair café zal aanwezig zijn om te laten zien dat de meeste apparaten nog te herstellen zijn waardoor de gebruiksduur wordt verlengd.

Koos de Vuilnisman
Koos is een vast onderdeel voor milieulessen op de basisscholen en zal aanwezig zijn om op verrassende wijze uw kennis te testen.

Adres van de Regionale Afvalstoffendienst Hoeksche Waard : Smidsweg 20a, 3273 LK Westmaas


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.