Sponsoractie Willibrordusschool in Oud Beijerland voor het Prader-Willi Fonds groot succes!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

foto cheque Prader Willi 2OUD-BEIJERLAND Op woensdag 2 juli hebben alle leerlingen van de katholieke basisschool Willibrordus te Oud-Beijerland een hele ochtend gesport voor het Prader-Willi Fonds. De leerlingen lieten zich hiervoor sponsoren door ouders, familieleden, vrienden en kennissen. Dit heeft geresulteerd in een geweldig bedrag van € 3.700

Op 4 juli hebben de leerlingen van de Willibrordusschool de cheque van € 3.700 overhandigd aan de initiatiefneemster van het Prader-Willi Fonds, Ingeborg Hoenders. Zij zet zich al jaren in voor dit zeldzame syndroom nadat bij haar zoon deze diagnose gesteld was. Gekozen is voor dit fonds omdat de Willibrordusschool voldoende beweging als vitaal onderdeel ziet voor een blij en gezond kind. Lekker sporten, dansen en bewegen doen de kinderen op de Willibrordusschool graag en regelmatig.  Voor kinderen met het Prader-Willi Syndroom is deze beweging helaas niet zo vanzelfsprekend.

Het gesponsorde geld zal met name ingezet worden voor educatieve activiteiten binnen het expertise centrum over het Prader Willi Sundroom.

Voor meer informatie over het Prader-Willi-Fonds kunt u terecht op de site www.prader-willi-fonds.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren