Kinderzomerspelen in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

circus (2)OUD-BEIJERLANDDe combinatiefunctionarissen van gemeente Oud-Beijerland organiseren deze vakantie diverse activiteiten voor kinderen onder de naam ‘Kinderzomerspelen’. Gedurende de zomervakantie kunnen kinderen deelnemen aan diverse activiteiten zoals dansen, knutselen, een fotoworkshop, karateles en tennisles. De activiteiten vinden vrijwel elke dag plaats op verschillende locaties in Oud-Beijerland. Combinatiefunctionarissen Doortje en Ilse verzorgen de activiteiten en begeleiden de kinderen.

Het programma

Alle kinderen kregen vanuit de basisschool een flyer mee waarop het activiteitenprogramma staat. De activiteiten staan ook in de evenementenkalender op de website van de gemeente Oud-Beijerland. Voor meer informatie over de activiteiten kunt u contact opnemen met Doortje de Boer via [email protected] of telefonisch via 06-497 642 00.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren