Raadhuis Klassiek in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

DBF-20130831-0017OUD-BEIJERLAND Liefhebbers van klassieke muziek komen zaterdag 30 augustus 2014 in het centrum van Oud-Beijerland uitgebreid aan hun trekken. Op deze dag vindt namelijk het openluchtconcert Raadhuis Klassiek plaats. Hoofdrolspelers zijn het Holland Symfonie Orkest én dirigent Wim van Herk!

Het programma dat vanaf het podium over de Vliet ten gehore wordt gebracht, is gevarieerd en staat zoals u gewend bent garant voor een boeiende en muzikale avond. Het concert begint om 21.00 uur en de toegang is gratis!

Meer informatie en het volledige programma kunt u vinden op de website van Raadhuis Klassiek.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren