Saturday Night Skate in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Saturday Night Skate, Puttershoek kopiePUTTERSHOEK – Op zaterdag 16 augustus organiseert het jongerenwerk van Welzijn Hoeksche Waard de eerste editie van Saturday Night Skate in Puttershoek.

Samen met vrijwilligers is er een route uitgestippeld die alle deelnemers op wielen gaan afleggen. Skeelers, stepjes, skateboards, inline skates, scootmobiels, waveboard, niet is te gek! Om 19:00 zal de mix van DJ Danzz door de speakers klinken bij jongerencentrum the Point (sportlaan 6a). Rond de klok van 19:30 gaat de muziek voorop en mag iedereen er achteraan rollen.

Deelname is volledig gratis. De route is zo’n 5,5 kilometer en geschikt voor de bovengenoemde vervoersmiddelen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.jongbinnenmaas.nl of contact opnemen via 078-6766327.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren