Gemeente Binnenmaas komt naar u toe!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Het gemeentehuis van Binnenmaas wordt naast een servicepunt ook de plek waar de ambtenaren voor de nieuwe gemeente Hoeksche Waard zich zullen vestigen.

Gemeentehuis-Binnenmaas5.cropresize.1BINNENMAAS – Aanstaande woensdag, vrijdag en zaterdag staat er in de dorpen van Binnenmaas een ‘gemeentekraam’. Op deze manier wil de gemeente op een laagdrempelige manier met u in contact komen. Wilt u de gemeente ideeën meegeven, vragen stellen en/of informatie inwinnen? Dan bent u van harte welkom! Er staat een aantal medewerkers van de gemeente voor u klaar om u te woord te staan.

3 september: Puttershoek en Heinenoord

Op woensdag 3 september staat de gemeentekraam in Puttershoek (markt Oranjeplein) van 10.00 tot 12.00 uur en in Heinenoord (Wouter van den Walestraat, ter hoogte van basisschool De Regenboog) van 14.00 tot 16.00 uur.

5 september: Mijnsheerenland en Maasdam

Op vrijdag 5 september vindt u ons in Mijnsheerenland (markt Elisabeth van Loonstraat) van 08.00 tot 10.00 uur en in Maasdam (Kilstraat, ter hoogte van de supermarkt) van 11.30 tot 13.30 uur.

6 september: Westmaas en ‘s-Gravendeel

Op zaterdag 6 september kunt u in Westmaas (Van Koetsveldlaan) tijdens het dorpsfeest bij de gemeentekraam langskomen van 09.00 tot 13.00 uur en in ’s-Gravendeel (markt Hendrik Hamerstraat) van 10.00 tot 12.00 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren