Het beste argument – Jongeren in raadszaal in debat in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

debatOud-BeijerlandAcht jongeren van het Hoeksch lyceum en twee kopstukken uit de wereld van natuur en cultuur debatteren over stellingen rondom Een Vlucht Regenwulpen. Het jongerendebat wordt op 21 november in de Raadszaal van het gemeentehuis in Oud-Beijerland gehouden ter ere van Nederland Leest. Het publiek: iedere Hoekschewaardse intellectueel die houdt van een prikkelende discussie is welkom.

Debatleider is leesgigant Conny Reijngoudt van Bureau Lees en zo uit Gouda. Onder toeziend oog van Miranda den Tuinder (raadslid in Cromstrijen) in de rol van juryvoorzitter en twee strenge juryleden debatteren de jongeren over het beroemde boek van Maarten ’t Hart.

De jongeren van het Hoeksche Lyceum zullen in de professionele entourage van de raadszaal debatteren met elkaar en met bekende Hoeksche Waarders, zoals onder anderen Merijn van den Hoogenhoff ( Beheerder van Klein Profijt).

Wat vinden de jongeren van deze klassieke roman? Spreekt Een Vlucht Regenwulpen hen nog altijd aan? En hebben zij goede argumenten? Het zal erom spannen: wie krijgt gelijk?

Jongerendebat | Vrijdag 21 november | aanvang 14.00 uur | Raadszaal Gemeentehuis Oud-Beijerland | W. van Vlietstraat 6 | toegang gratis


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.