Fietster in botsing met Arriva Bus

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

10272537_535729606533609_4507915102408231127_oOUD-BEIJERLAND – Op woensdag 11 juni 2014 omstreeks 14:25 uur is er op de Zoomwijcklaan een verkeersongeval gebeurd, een 13 jarige jongen en een bus van Arriva kwamen met elkaar in botsing waarna de jongen op de grond viel.

Het ongeluk gebeurde op de kruising Vlasakkerweg met de Zoomwijcklaan.Na eerste hulp van omstanders heeft de ambulance de jongen onderzocht en voor nader onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De traumaheli was opgeroepen maar hoefde niet te echt ingezet te worden.

De Regionale Verkeersondersteuning heeft op verzoek van de collega’s ter plaatse onderzoek gedaan. De Zoomwijcklaan is ten behoeve van hulpverlening en onderzoek korte tijd afgesloten geweest voor doorgaand verkeer.

Foto Politie Hoeksche Waard


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren