Voetbalquiz in Strijen bijna vol

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

imageStrijen – A.s. vrijdag 6 maart is het zover, dan zal de zesde editie van de v.v. Strijen voetbalquiz weer plaats vinden in een volle kantine. Al 36 koppels hebben zich de afgelopen weken ingeschreven. Niet alleen voetballiefhebbers uit Strijen staan op de deelnemerslijst, maar uit de hele regio zullen liefhebbers vanaf 20.00 uur hun voetbalkennis komen testen.

In verband met de beperkte ruimte in de kantine hebben we vooraf besloten dat er maximaal plaats is voor 40 koppels. Er zijn dus nog 4 plekken beschikbaar. Wil je nog meedoen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] om je aan te melden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren