Voetbalquiz in Strijen druk bezocht.

124

IMG_3629STRIJEN – De jaarlijkse v.v. Strijen voetbalquiz zorgde ook dit jaar weer voor een bomvolle kantine. Maar liefst 39 koppels wisten de weg te vinden naar de voetbalkantine.

In vier rondes van elk 20 vragen werden de deelnemers getest op hun voetbalkennis. Liefhebbers uit de gehele regio kregen de meest uiteenlopende voetbalvragen voorgeschoteld. Niet alleen de topscorer van het afgelopen WK en de Jupiler League, maar ook de huidige vriendin van Rafael v/d Vaart, de Chinese investeerder van ADO den Haag en de schoonzoon van keeperstrainer Frans Hoek kwamen voorbij.

Uiteindelijk wisten net als vorig jaar Kees van Gent en Hans Twigt uit Numansdorp  de meeste vragen juist te beantwoorden en ontvingen hiervoor een VIP ontvangst bij een wedstrijd van Excelsior Rotterdam. De prachtige wisselbokaal voor het beste Strijen koppel, was ook dit jaar weer een prooi voor David van Drongelen en Richard Kruijthof. Naast de bokaal ontvingen zij twee VIP kaarten voor een wedstrijd van Sparta Rotterdam.

De einduitslag van de v.v. Strijen voetbalquiz 2015 staat op de website www.vvstrijen.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.