PvdA-motie “Fietsenstalling” door college gemeente Binnenmaas overgenomen.

103

PR headerBinnenmaasEr wordt in het collegeprogramma van de gemeente Binnenmaas gesproken over een onderzoek naar Park & Ride-voorzieningen bij fietsenstallingen aan de rand van dorpen bij bushalten.Het is gebruikelijk dat bij zo’n onderzoek gekeken wordt naar de stallingsmogelijkheden voor auto’s. 

Omdat deze voorzieningen om diverse redenen niet altijd mogelijk zijn én omdat de PvdA het gebruik van de fiets wil stimuleren heeft PvdA fractievoorzitter Jan Maarten Dank in een motie het College van B&W verzocht bij het onderzoek nadrukkelijk de mogelijkheid van overdekte en afsluitbare fietsenstallingen te betrekken. Deze motie is door het College van de gemeente Binnenmaas overgenomen


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.