Inwoners Hoeksche Waard kunnen meubels verkopen via Facebook.

2438

MEUBELHOEKHOEKSCHE WAARD – Inwoners uit de Hoeksche Waard die actief zijn op Facebook kunnen sinds maandag 17 november terecht op een speciale Facebookpagina waar ze hun meubels aan kunnen bieden of op zoek kunnen gaan naar meubels.

Koopjeshoek speciaal voor meubels.

Op Facebook staan volop pagina’s met koopjes zo ook in de Hoeksche Waard nadeel is alleen dat als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een kast dat je eerst tussen de honderden speelgoed en kledingadvertenties moest gaan zoeken.

De Facebookpagina Meubelhoek Hoeksche Waard is nu speciaal opgericht voor de inwoners uit de Hoekshe Waard,

De pagina is te bezoeken via de volgende link: https://www.facebook.com/groups/meubelhoekhoekschewaard/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.