Gemeente Binnenmaas eist dwangsom Thermen Binnen de Maas op en sluit horeca.

0
2500

IMG_3610Maasdam – De gemeente Binnenmaas gaat dwangsommen innen bij wellnesscentrum Thermen Binnen den Maas in ‘s-Gravendeel. Het aantal dwangsommen is inmiddels opgelopen tot een maximum van 50.000 euro dit omdat het wellnesscentrum het horeca gedeelte is gestart zonder vergunning die niet afgegeven is.

De waarschuwing van de gemeente om dit niet te doen, negeerde het centrum en de horeca uitbater. De gemeente Binnenmaas gaat naast het innen van de dwangsom het horeca gedeelte sluiten onder bestuursdwang dit na overleg met politie en justitie. De sluiting van het horeca gedeelte zal voor of uiterlijk 13 februari gebeuren, het wellness centrum en de sportschool mogen wel gewoon geopend blijven.

Thermen Binnen de Maas heeft de zaak opnieuw aan de rechter voorgelegd en wil dat de dwangsom wordt opgeschort totdat de rechter zich heeft gebogen over de rechtszaak over de horecavergunning die in maart gepland staat.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.