Kans op bruin drinkwater in de Hoeksche Waard door werkzaamheden Evides

0
3921

Evides-logoHOEKSCHE WAARD – Evides Waterbedrijf voert werkzaamheden uit aan een grote drinkwaterleiding naar de Hoeksche Waard in de periode 7 tot en met 23 januari, om u nu en in de toekomst van schoon en betrouwbaar drinkwater te kunnen voorzien. Hiervoor zijn schakelingen in het leidingnet noodzakelijk.

Door de werkzaamheden is het mogelijk dat er op 12-13 januari & op 19-20 januari tijdelijk bruin water uit de kraan komt. Lees hier meer over bruin water.
​Doorspoelen
Bruin water voldoet aan alle kwaliteitseisen en kan normaal geconsumeerd worden. Is er sprake van bruin water, laat dan de kranen even goed doorspoelen tot er weer helder water uitstroomt. Wij adviseren u bij bruin water geen (witte) was te draaien. Bruin water kan vlekken op kleding achterlaten. Controleer daarom eerst of er bruin water uit de kraan komt, voor u de wasmachine aanzet. Of doe – indien mogelijk – geen (witte) was op 12, 13, 19 & 20 januari.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.